Huisregels en informatie

Aankomst
Alvorens de camping te betreden dient u zich aan te melden. Aankomst op de camping is vanaf 14h tot 20h, dit geld voor de vrije kampeer plekken. Wanneer u een accommodatie heeft gehuurd is de aankomst vanaf 16h tot 20h ( er ligt in uw accommodatie een inventarislijst, controleer deze en geef dit dezelfde dag nog door als er iets niet klopt, word dit niet gedaan en is er iets kapot of mist er iets bij de eindcontrole dan komt dit voor uw rekening ). Bij verlate aankomst dient u dit aan te geven en houden wij 24 uur uw plek vrij. ( u kunt bij ons pinnen )

Reserveren
Wanneer u een reservering bij ons maakt vragen wij u een aanbetaling te doen, uw reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling het resterende bedrag dient u op de dag van aankomst te voldoen ( bij huur van een accommodatie dient u contant de borg te voldoen . Wanneer u uw reservering annuleert dient u een goede reden te hebben( en een bewijs daarvan ), zoals een sterfgeval in de naaste familie of ernstige ziekte. Is dit niet het geval dan geven wij geen geld terug. Slecht weer is geen reden voor geld terug gave.

Openingstijden
De receptie is elke dag van 8h tot 11h en van 14h tot 20h geopend. Wanneer de receptie gesloten is tijdens openingsuren kunt u bij de receptie aanbellen en dan komt er iemand naar de receptie.

Eetgelegenheid
U kunt in juli en augustus ieder dag brood bestellen en de dag erna ophalen van 8h tot 9h30. Het restaurant is ieder dag geopend vanaf 18h, in het hoogseizoen sluit de keuken om 21h30 en is het laagseizoen om 20h.

Parkeren
U auto kunt u op uw eigen plek parkeren ( niet op de paden ), wilt u dat niet dan kunt u ervoor kiezen uw auto buiten de camping te laten staan. Na 21h is het niet toegestaan de camping te betreden met uw auto en dient u deze buiten de camping te laten staan.

Afval
Wij scheiden ons afval en hebben speciale containers voor plastic, glas, karton blik en restafval. Grofvuil zoals kapotte tafels en stoelen, lekke tenten en luchtbedden graag weer mee naar huis nemen en zelf afvoeren.

Sanitair
Onze sanitair gebouwen houden we graag schoon en wij vragen u om daaraan mee te werken, na gebruik van douche, toilet of wasbakken vragen wij u deze schoon achter te laten, sluit deuren en doe de lichten uit. Ivm septictanks vragen wij u geen billendoekjes, wetties, tampons, maandverband etc. in de toiletten te deponeren. Uw chemisch toilet kunt u legen in de daarvoor bestemde afvoer.

Kampeerplekken
Houd de kampeer plekken schoon en laat hier geen afval achter. Gebruik Abu rubberen gaatjestapijt onder de tent of voortent. Geen plastic zeil onder de (voortent)tent, ivm behoud van het gras. Bij vertrek dient u uw plek voor 10h te verlaten.

Open vuren
Het is onder geen enkel geval toegestaan open vuren te maken of om te BBQen op kolen, alleen BBQ op gas is toegestaan.

Zwembad
Het zwembad is geopend in juni, juli en augustus van 09h tot 19h30. Het is verboden om te duiken in het zwembad en er steentjes erin te gooien, ook scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan in het zwembad.Het zwembad word bij regen en onweer gesloten. Het betreden van het zwembad is op eigen risico en het is niet toegestaan om kleine kinderen alleen te laten zwemmen er dient ten alle tijden een ouder bij te zijn. Topless recreëren is niet toegestaan. verplaatsen van de bedden mag maar zet ze na gebruik wel weer even terug. gebruik de bloembakken niet om van het ene naar het andere zwembad te gaan.

Geluid en/of muziek
Is wel zachtjes toegestaan maar houdt wel rekening met elkaar, en niet meer na 21h00.

Vandalisme
Heb respect voor onze spullen! Een ongelukje kan altijd gebeuren maar laat dit dan even weten. Word er moedwillig iets vernield dan stellen wij u daar voor aansprakelijk en volgt verwijdering van de camping. Kinderen horen niet met zakmesjes en of zagen over de camping te lopen, en ook niet te spelen in onze plantenbakken.

Honden
Verplicht aangelijnd en buiten de camping uitlaten.

Rust
Na 22.00 uur houden we het rustig op de camping en rondom het kampvuur.

Aansprakelijkheid

De gastheren/ vrouwen zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping. Wij wensen u een heel prettig verblijf en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.